Ny blogg <3

Hej sötiisar!

Har en ny blogg, jobbigt för er läsare kanske, men jag ville!

WWW.ALICIAHZ.BLOGG.SE - nya bloggen. just nu har jag en för liten header på den, gjorde den själv och det blev bara knas! Menmen, här är headern som jag gjorde som den egentligen skulle va :D

kolla in bloggen, ska blogga påden <3

 

 


Nu är det jul igen, ja nu är det..... Lalal!

God jul på er! ^^

Nu är äntligen julen här! :) Vet ni vad jag fick i julklapp? En egen camera!! Är jätte glad för jag har önskat mig det länge!

En egen dator i födelsedags present och en egen camera i julklapp = kan det bli bättre?

Ang min kommentar från nån Therese, Jag känner ingen Therese, men jag vet om en som går i min skola.. Men vet knappt vem det är!

Therese om hihi! Me right now <3:

o va avensjuk ja blir da not ja har en sån adidas kofta o ja kommer säker få en laptop me inbygwebbkamra o mik så de sa ja har redan en sån adidas kofta så ja behäver inte bry mej om dej**** unge du har komenterat på min blogg

IP: 83.233.243.79

Okej? Det var kommentaren, men grattis Therese? Du har en sån adidas kofta och ska få en dator, och? Jag skrev inte direkt att du skulle bli avundsuk, jag vet inte ens vem du är? Och jag har inte kommenterat din blogg, för jag vet inte ens om att du har blogg, då kunde du väl ha skrivit upp din blogg då? Ajah, i dont care!

Din kommentar tas ändå bort!

Pussochkram, cameran har inge batteri nue, men det kommer bilder! Lovar :)





Med natalie! <3 I write-You read!

Hejj gullungar! ^^

Är hemma hos Natalie nue, ska sova hos henne inatt!

Han ju inte skriva så mycket tidigare idag, för min pappa kom, alltså han hade varit ute, och om jag känner honom rätt så skulle han stå och kolla på vad jag skriver tills jag var klar, och det orkar jag inte med!

Iaf, jag fick lite pyssel grejer och två filmer, Stardust & Bron till Terabitia har sett båda för längesen, jag kommer nog gråta IGEN till Bron till Terabitia, sorliig!
Tänker inte berätta om filmen för då slutar det bara med att jag har berättat i stort sätt hela filmen, och då blir det inte kul för er läsare att se den sen om ni ska/vill det! =)

Framsidan till Bron till Terabitia, ser barnslig ut, men den är superbra!



Stardust, men det där "two thumbs up" ska egentligen inte vara där, men hittade ingen annan bra bild <3





...Ingen rubrik... ;)

Hejj igen! ^^♥

Blev ju jätte tråkigt inlägg innan, men pappa kom, och om jag känner honom rätt så skulle han stå och läsa vad jag skrev, och det har jag ingen lust med x)

Men jag  har precis gjort en signatur, väldigt enkel, men jag har ju inte dom olika programmen jag brukar ha när jag gör headers/signaturer och sånt på den här datorn, får Powerpoint om 2 månader, och jag vet inte om jag ska ladda ner gimp oxå, datan kanske blir för seg, och det vill jag inte, vi får se! =)

Jag har fakiskt en annan blogg, men den har jag inte skrivit i, som jag gjorde idag, som jag kanske ska ha sen, men jag vet inte!

Nu är Natalie här oxå, fick jätte fin present av henne :)
Det var bad-grejer, en hjärt tvål och två bad-bomber =)
Ska sova hos henne inatt oxå, ska bli myspys! ♥



Vi två just nu <3




11 år nu ;D

Hejj sötnsar!^^

Idag fyller jag år, jippiie :)
Pappa och hela familjen kom in och sjöng för mig, och så fick jag presenter!

Min låtsasmamma har en egen firma, Spizz, heter den, hon jobbar med grafisk design (hon är oxå grym på att måla+fotografera!) så hon hade gjort ett stort rit block, med en framsida och baksida som hon hade designat själv, den var superfin :)
Så fick jag två filmer "Stardust" och så vare nån mer, men jag kommer inte ihåg ;)

Och så lite pyssel!

Och om två dagar är det jul, jippiie :D Ännu mer presenter!

Natalie kommer hit vid 10 tiden, och så kommer släkten, men puss, pappa kommer! :D


Natalie.. <3

Hejj gullungar <3

Är med Natalie nue, har saknat henne jätte mycket, ja, hon bor i Bollnäs, där min pappa bor, och jag är jue där nu över jul-lovet! Natalie är verkligen helt underbar, finns ingen finare människa!
Vi blev kompisar när vi var ungefär 2 år, sen typ gled vi ifrån varandra, men sen träffades vi igen när vi var 5 kanske?
Vi har känt varandra i 9 år! Vi höll på att förlora varandra, men vi är gjorda för varandra, så vi träffades igen.. Byggde upp vänskapen igen, och nu sitter jag här, i ditt rum.. Och tänker på hur mycket du verkligen betyder, kan inte tänka mig ett liv utan dig min underbara älskling!.. Den här "historien" fick jag höra av pappa för inte så länge sen, jga hade ingen aning om att vi hade varit kompisar när vi var små, men jag kan se framför mig hur vi sitter och leker med dockor tsm gmn! <3 Det är bara så, vi är menade för varandra, det är så det ska vara, om livet inte ville det skulle jag inte vara här med dej nu.. Och jag skulle inte veta hur äkta kärlek kändes, för du älskling, du är mitt allt! Det är du som har bevisat för mig att kärlek och äkta vänskap finns <3 Du och jag - tills döden skiljer oss åt! <'3

Glöm mig inte..

Om något skulle hända dig.. Då skulle inte livet vara värt att leva längre!


natalie.. Om du bara visste hur mycket du betyder! <3


aaw.. <3

pussochkram!


Oliviah gästbloggar!<3

shuuee<3 saknar Alicia så mkt<3 ni som kan träffa Alicia varje dag borde njuta<3 ..Alicia har ju fått en EGEN mini dator och en adidas  är så avis <3  läs och komentera denna blogg så mkt ni kan :) de gör nog henne glad :D ..snackar med henne på msn nu :) hon skickade bilder på henne och hennes adidas<3 som jag vill visa ..kolla gärna min blogg www.latinoslove.blogg.se ..KramKram//Oliviah .Merry Chrismas!!<3 söta Alicia<3


Syskon-kärlek...<3

Hejj sötnosar! <3

Ligger med min syrra på en madrass och chattar med mina kompisar och skriver det här inägget då, eller assåw det är ju jag som skriver, men hon kollar på =) Hon är bara 5 år den söt ungen så hon kan inte läsa x)

Älskar henne alltid, min sötnos! <3

Idag har jag chattat lite på msn, på min nya fina dator =) Och varit ute och "lekt" i snön med Joline & Liam (syskonen)!

det blir kort inlägg, har inte så mke att skriva!

Men jag fyller år om 2 dagar, ska bli kul =) 11 år då!

Pussochkram älsklingar / Alicia! <3



Jag var jätteful på bilden, men aw! <3
Jag och syrran <3


syrran typ dödar mej? ;D

Mer bilder imorn <3



hihi! Me right now <3

ChaCha bbys! x)

Lyckades hitta web grejen, så här är jag just nu i min nya adidas kofta =) ;
bjuder på den...<3

pussokram / Alicia on the bus ;)


På bussen! <3

Hej bbys! <3

Är på bussen nu, påväg till pappa, och vi hann fixa datan :) Den funkar bra förutom att msn inte fungerar och att jag inte är van vid dom här tangenterna, det är ju en mini-dator! Men jag vänjer mig nog =)

Har ju inga bilder lr nånting på den här datan nu... Jag har inbygd web i datorn, mén vet inte hur man tar bilder med den och får den att fungera! Får försöka lite!

kanske ´blir mer uppdatering, men vi får se,  det är jobbigt att skriva när jag inte är van vid tangenterna! Det här inlägget dröjde mig lixom dubbelt så lång tid som det brukar göra att skriva !

c/ya sweeties!


JA! :D

Hello!

Jag är såå glad! Gissa vad jag fick?!

Adidas jacka :)

och sist men inte minst...

MINI DATOR!! :D

Så glad =) Den är vit, och enligt mina föräldrar är den jätte bra, dubbelt så bra som den jag sitter vid nu :)

 En sån, fast en vit <3 Im inlove!

Tack mina underbara föräldrar + mormor för en jätte bra present!

Nu kan jag ju blogga på bussen, och hos pappa, om vi hinner instalera alla program innan jag ska dra! <3

puss bbys / Alicia!


Godmorgon bbys♥ 19/12

Hej bbys♥ (sa ju att jag hade fastnat för "ordet")♥

Vaknade precis, flög nästan upp ur sängen när jag kom på att jag skulle få mina presenter idag, 1 julklapp, och 1 födelsedags present (fyller år 22/12) för att jag åker till pappa idag!

Thihihi, min mamma sa åt mej att gå upp så att hon kunde slå in presenterna, så jag gick upp, och nu sitter jag här och bloggar♥

Som jag skrev förut, det blir inte någon uppdatering under jul-lovet! :(
För hos pappa har vi ingen "normal" dator, och när jag är där vill jag ju umgås med familjen på pappas sida, eftersom jag inte är där så ofta! Han bor ju i Hälsingland/Bollnäs♥

Jag har önskat mej en egen mini-dator i typ åratal nu, men det får jag inte det här året heller tror jag!
Men jag kommer förhoppningsvis berätta vad jag fick sen efter jag har öppnat presenterna, om jag inte ska göra nåt annat! ♥

Jag kommer sakna er alla-Mina underbara tjejer under jul-lovet! Men vi ses när skolan börjar igen! puss!

C/ya bbys / Alicia ♥


Jag-Bild tagen hos bästis-Natalie♥


Drar snart bbys!♥- I write-You read!♥

Helloow bbys!♥

Ska snart iväg på Cajsas "kalas", vet inte vad jag ska kalla det =)

Men tänkte skriva ett kort litet inlägg för er skull (aw, är man inte snäll?♥)
Thih, fick en tidig födelsedags present idag, det är en stor skriv-bok, men jag ska ha den som dagbok ist, hehe, ganska stor för att vara en dagbok, men men!♥
Bild på den kmr imorn! För jag hinner inte fixa med bilder nu, och "kalaset" slutar kl 22.00, så jag hinner inte då!

Ska dra 18.40 typ, 10 minuter alltså!♥ Vill åka nuuu!
Jag hoppas det blir kul, och att man får godis... mmmm♥!

Men jag tänkte ha en liten frågestund efter jul-lovet, vad tycker ni om det?♥

Men det var allt för mej, vi hörs!

C/ya bbys / Alicia♥

PS ; Om ni undrar vrf jag skriver "bbys" hela tiden, äre för att jag har fastnat för ordet! Stå ut med mig ;)♥


Ny designat!♥


Vet att ni har sett den förr, men nu är den inne oxå :D

WWW.TOVVI.WEBBLOGG.SE ! <3

C/ya / Alicia♥


Hemma från skolan! 18.dec ♥

Hej sötnosar!♥

Kom precis hem från skolan, Jul-lov nu, så skönt!♥
Idag i skolan gjorde vi inget speciellt, men vi dekorerade vårat pepparkaks hus som egentligen skulle vara ett "top model hus" men det gick sönder på taket, så det blev flera sprickor, så det såg ut som ett spökhus, så vi gjorde om det, hehe, det blev inte dirket så fint, men kul hade vi iaf♥ Vi slutade 11.40 idag, men så har jag väntat på Tove i typ åratal för att få tillbaka min jacka och mitt kuvert (hur stavas det?!) med julkort i.

Btw, Toves grupp vann Nätkrysset (nån frågesport grejsimojs!) och fick en hel påse med Cola, Vindruvor, Godis, kakor m.m.♥
Vill oxå ha!

Haha, idag fick jag en tidig "julklapp" av Mahad, nån kille i Toves klass, han hade tagigt två ljus och limmat fast pappers bitar på... :S Han blev inte nöjd med dom typ, så jag fick dom! Jag är grymmast =)

Hah, i natt drömde jag att jag kunde Desireé Nilssons lösenord och epost till hennes blogg, och gissa vad lösenordet var i drömmen?
TÖNT !! var lösenordet! Haha, självklart provade jag imorse om det gick, men tyvär.. nej! x)♥

Bilder där nere!


Hahahah, ljusen jag fick av Mahad! =D


Kudden jag gjorde till min lillebror♥ han gillar bilar!♥

C/ya / Alicia♥


God morgon *gäsp* ... 18.dec

Godmorgon sötnosar, sovit gott? ^^

Jag är så trött, ska gå till skolan om 15 minuter, så egentligen har jag ganska brådis! =)
Men allt för er läsare! <3
Idag fyller Malin år, grattis gmn! <3
Och jag fyller år om 4 dagar, längtar så sjukt mycket! :D

Det blir ett väldigt kort inlägg eftersom jag måste till skolan, men hejdå, ha det bääääst! <3

C/ya / Alicia <3

 
Ops, dålig kvalité! <3


17 dec - 18.40 -

Hej sötnowsar, tråkig rubrik, i know!

Har inte bloggat så mkt pga att datan inte har fungerat!
Men nu är jag här!
Kollade på Guds tre flickor tidigare idag oxå, avsnitt 8 =) Har inte sett ett enda avsnitt på Tv, utan ser alla på datorn istället, för jag har ingen aning om vilka/vilken dag och tid det går, hehe! =)

 

 

Just nu chattar jag med Tove Älskling & Kollar lite på tv samtidigt, ja man har ju talang, kan göra två saker samtidigt, grattis! =)

Idag designade jag oxå Toves blogg, bild där nere, men det strular med hennes blogg, så det går inte att ladda upp bilder, någon mer som har det problemet? <3

Jag åker till pappa på Lördag = Ingen uppdatering på hela jul-lovet, omg?! Kommer jag klara mig utan bloggen? Får hoppas det! Men mest oroar jag mig för hur mycket jag kommer sakna alla underbara vänner, pappa bor ju i Hälsingland/Bollnäs.. Tre timmar med buss, så kan inte dirket åka och hälsa på vänner =(
Men ni ska veta att jag kommer sakna er jätte mycket!
Men jag kommer få mina julklappar/födelsedags presenter innan jag åker, men jag tror inte att jag kommer få öppna julklapparna då, måste säkert ha dom i en påse hela vägen till pappa, och vänta i flera dagar tills jag äntligen får öppna dom på julafton, hehe, kommer inte kunna låta bli att öppna på bussen när mamma inte ser =)
Men mina födelsedags presenter (fyller år 22/12) får jag säkert öppna! Hoppas jag! <3


Thihi, fick en ganska rolig/söt kommentar idag av en "snygg kille" som han kallade sig, men jag vet inte om han syftade på inlägget om att jag drömde om Erik G, eller om mig?

Postat av: snygg kille

tja fett söt du e ;)

2009-12-17 @ 18:26:45

jaowi! <3


Jag, för ett tag sen! <'3


C/ya / Alicia <3
 
 
 Toves header! <3


Rösta på mej!

hej sweeties!

Är med i en Veckans blogg tävling hos www.iins.blogg.se - rösta på mig NR 5 snälla! Alla som röstar får en länk när tävlingen är avslutad i två hela veckor! Kommentera när ni har röstat! kram! <3


Drömde tillochmed om honom.. <'3!

Hej igen ^^ <3

Okej, detta är inte normalt ;D Så ni lär få er ett gott skratt när ni läst klart inlägget!

Ni vet Erik Grönwall som vann idol 2009? Är typ kär, fast inte på "Det" sättet, utan på "snygg idol kille" sättet, asså seriöst! Så perfekt han är! Som rubriken säger, Drömde tillochmed om honom... i natt!
Jag var någonstans, vet inte vart (i drömmen asså!) Och jag sov i en säng, sen gick jag ner till dom som bodde där, då sa dom nåt i stil med "Erik är här!! Du vet Grönwall!!" jag gick upp, och i sängen jag nyss sov i låg han!
Så sen när han vaknade så snacka jag med han, han var lika snygg som alltid, sen helt plötsligt kom Tove som kom 3a i idol 2009 oxå, och vi tog massor av bilder! Sen när jag kom hem igen, så skulle jag bevisa för mina kompisar att jag träffat dom (tove och erik) genom att visa bilderna, men då gick min mobil sönder så det gick inte, men dom trodde mej! =)

Det var min konstiga dröm! När jag vaknade blev jag jätte ledsen...

Jaja, haha, ni får skratta åt mej om ni vill, men jag kan inte rå för mina drömmar, eller hur?

C/ya / Alicia! <3


Jag och Mihri (mihriban) love u <3
Jag är hon åt höger, med rosa randigt linne för er som inte kan höger och vänster, haha xD


suck...

Jag blir så irriterad!

Varför läser du ens min blogg om jag nu är så "ful, bitchig osv.." Dina kommentarer godkänns ändå inte! Och du är så feg som inte vågar stå för vem du är! Sluta läs min blogg, om du endå ska skriva elaka kommentarer! Du "hatar" ju min blogg, så läs den inte då! Jag får elaka kommentarer av dig varje vecka!

Ja säger det igen : SLUTA LÄS MIN BLOGG DÅ! :

Hejdå! / Alicia!


17 dec.

Hej sötnosar! <3

Kom hem för 20 min sen ungefär, jag fick sluta tidigare kl 13.00 (jippiiee!) fast vi egentligen slutar 14.00, är man inte bäst? Vi hade slöjd som sista lektion (har vi alltid på torsdagar) och jag har syslöjd, men vår syslöjdslärare var inte där idag, vilket inte var någon fördel för mig egentligen, för jag måste bli klar med min kudde, måste sy ihop en liten grej, för den ska min brorsa få i julklapp, och vi har ju jul-lovs avslutning imorn :S Hoppas hon är där då, syslöjdsläraren asså!
Men egentligen skulle vi som hade syslöjd ta med jobb upp till trä slöjden och jobba, men jag bad Roger (träslöjds läraren) så snällt jag kunde att få gå hem, och det fick jag! Var lite oväntat men det var väl bra?

Har precis fixat så att jag har alla mina bilder i en mapp, så skönt! Det tog sin tid, men det var värt det! För jag har typ haft 10 olika mappar med massor av bilder i, men nu har jag bara en mapp med alla bilder i! Då blir mamma glad, hehe =) Så nu kan ni räkna med bilder! <3

Jag orkar inte med sånt här som Bild-bomb och sånt, för då tar bara bilderna slut, då har jag ju inga att visa er i nästa inlägg tex! Så ni får nöja er med kanske 1 eller 2 bilder i varje inlägg istället!

Bild/bilder där nere <'3


Fixade frisyren på lillebror här om dagen! <'3


Knasig bild jag tog med Tovvi <'3 Thaha, ingen förutom vi + en till vet nog vad det egentligen är? =)


Bild tagen från fönstret! <'3 Snöar för fullt här!

Nu får det räcka med bilder, mer nästa gång!

C/ya / Alicia <3

ps igen ; Om du (oliviakb.blogg.se) inte vill att jag skriver C/ya som du, säg bara till <3


Snabb update!

Hellow!^^

Snabb update bara så att ni vet att jag lever =) Just nu har jag väldigt tråkigt, sitter här och "muppar" bara, inte så kul direkt!

Imorgon ska vi till simhallen med klassen, så vi börjar extra tidigt, måste gå hemifrån 07.40! Sheat, kommer nog inte orka det.. Men det måste jag!

Jag vill ha en ny design! Kan ju göra själv, men mina blir inte lika fina som andras, tycker jag, men alla som är "dom duktiga" tar ju betalt, väldigt tråkigt för oss som så gärna vill ha men inte kan få! :( Tycker ni som tar betalt borde ha nån design tävling! <3
Men om någon är bra i Photoshop och gör gratis designer så hade det varit supergulligt om nån kunde göra en liten header/design, om ni/du kan det så lämna en liten kommentar! <3

Det här inlägget blir inte så långt, men jag orkar verkligen inte blogga nu! :/ Sry!
Men mer uppdatering imorn, hoppas jag! Och då kanske det blir bilder oxå! ^

Men sålänge blir det en bild på mig där nere!

C/ya / Alicia!

ps ; Jag tog det där med C/ya från en annan blogg, och om du som skrev så först inte gillar att jag skriver så, säg bara till så tar jag bort det! Det var till dig oliviakb? =)


Kan hända att ni har sett den? Måste verkligen ta nya bilder.. :S


Tove! <'3 16.dec

Hej sweeties! <3 ^^

Har precis ätit, Kyckling med Currysås om ni undrar, hehe, kanske låter äckligt men det är gott! =)
Gjorde precis en bild/header, vet inte vad man ska kalla det, till min älskling Tove! ---Bild där nere!

Som ni ser så har jag börjat skrivit med texten i mitten, haha, ni fattar? Vet inte varför, men ville ändra på något med texten, så det fick bli så!
Just nu har jag ganska tråkigt, fast det är kul att chatta med Tove, vi kan verkligen inte klara oss utan varandra, när jag går hem ifrån henne så messar vi eller pratar i tele, och direkt när jag kommer hem så loggar jag in på msn och så chattar vi! <3

Eller hur är Erik Grönwall snygg? Är helt käär! Bilder på snyggingen där nere!

 
Bilden till Tove!

Erik G! <3

C/ya / Alicia! <3

ps ; kolla toves blogg här den är jätte mysig! <3



Har tråkigt! 16.dec

Hejs svejs!

Har tråkigt, så jag tänkte berätta lite mer om mig, fast jag har hittat på dom här frågorna själv nu  =)

Favorit-färg : Rosa, för tillfället =)

Bästa filmen : Oj, finns många bra filmer.. Men Wild Child ligger bra till på listan x)

Favorit-figur : Svampbob Fyrkant & Mimmi Pigg :)

Bästa ämne i skolan : Jag är bäst på svenska tror jag, och jag gillar mest Svenska och Engelska!

Bästa kompis/kompisar : Tove, Linda, Malin & Natalie! <3

Stil : Söt, men ändå lite tuff =)

Haha, kan inte komma på mer frågor?!
Men det får räcka så!

sweet?

C/ya / Alicia <3


Är det bara jag som hatar att tappa tänder?... 16.dec

Hej mina underbara läsare, som inte är så många! (thih, var bara tvungen att börja på ett annat sätt!) ^^

Ja, rubriken talar! Jag hatar att tappa tänder, och när dom är lösa! Euuuw, finns inget äckligare!
Speciellt när dom är så lösa att dom bara hänger och dinglar! Så när man nuddar den så bara.. euk!.. Ryser bara jag tänker på det! Och det värsta är att jag har två lösa tänder, brevid varandra! När jag var liten äälskade jag att tappa tänder, då vickade jag på dom hela tiden, nu är det bara äckligt!

Söt liten tand iaf! =) Thihi!
C/ya / Alicia! <3


Ännu en rolig dag i skolan.. <3 16.dec

Hej sötnosar.. Börjar alltid så? ^^

Idag har det faktiskt oxå varit rätt så kul i skolan! Vi har haft Julpyssel hela dagen och sen så har vi gjort Pepparkaks hus, vi fick bestämma grupper själva (yes!) och då blev det Jag, Malin, Linda & Paloma i en grupp, men paloma var förkyld så hon var inte med och gjorde! Men hon ska vara med och dekorera sen med Klistryr (stavning?) och Non stop eller vad det nu heter =)

På slutet av dagen kollade vi på en film och vi fick ha med oss godis/chips/läsk och sånt, jag Matilda och Linda delade på vårat, tsm fick vi ihop typ en halv påse lösgodis, en stor chips påse, en coola flaska och en fanta flaska! Det blev lite över, men chipsen hade jag köpt, så det åt jag Tovvi & Malin upp sen!

Ja, som ni nog förstår då så har jag varit med Malin och Tovvi idag efter skolan =) Det var kul, men vi var bara tsm till ungefär 4! <3 Vi lekte i snön, ja nu när den äntligen är här får man passa på! Det var typ bara det vi gjorde, men det var kul iaf! <3
Blir tyvär inga bilder på oss! Buhuh :( !

Åh, jag får seriöst damp på datorn! Den bara hackar och hackar, helt plötsligt blir det svart och så går det inte att röra musen och sånt!

Det var allt för mig just nu..

Kram kram / Alicia! <'3


Ny kategori!

Hej sötnosar!

Ja rubriken talar! Har skapat en ny kategori! Söta prylar heter den, där kommer jag lägga in just söta prylar, som tex den där söta apan! =)

Här är dagens söta grejer! ;

Gulligt Halsband!
 Usb-kabel eller nåt sånt?

 Thih, brödrost med hello kitty ;D

Söta örhängen!
Om man har hål i byxorna kan man ju alltid sätta dit nåt sånt här gulligt! =)

Det finns ju flera 100 söta grejer till, men måste ju ha lite saker till nästa gång oxå! Apan som jag visade i ett annat inlägg är oxå med i söta grejer såklart, har ju redan visat den, men här kommer den igen :)
Nagelblåsare ;D Lägg bara fingret/nageln på den lilla brickan så blåser apan:D sweet!

Berätta nu, vilken var din favorit?

kram / Alicia


Blåsapa Nageltorkare

"Blåsapa nageltorkare" tänker väl ni med ett stort frågetecken när ni ser rubriken?... =)

Men jag gick in på en sida (länk där nere!) och hittade denna söta grej ;

 Aww, det är som det står, en Nageltorkare, man lägger fingret/nageln på den där brickan med bananer och så trycker man väl antagligen på nån knapp på apan så blåser den <3 So cute!

Klicka HÄR för att komma till sidan där jag hittade den!

Pussochkram / Alicia! <3


O maj gad! (felstavat,i know, men T sa så typ 24/7!)

Hej sötnosar, bara jag som haft en helt underbar dag? =) <3

Skolan var väldigt rolig idag (vad är det jag säger?!) trots att det är "skola som alla hatar" =) Vi har Elevensval nu den här veckan, bara våran klass, wierd... Ajah, iaf, och vi fick bara välja på Matte och Svenska! Såklart valde jag svenska, det är ju faktiskt mitt favvo ämne! Idag skulle vi skriva en egen historia, min blev "bara" 5 A4 papper lång, hehe, kanske inte så bara då! =) Min handlade om en tjej, som bodde i Jämtland och hon fick en bok i födelsedags present som hette "vägen till döden" hon (Mia!) började läsa den och märkte att boken handlade om hennes hus, allting var precis som i hennes hus, och så hände det lite märkliga grejer, tänker inte berätta mera, det slutar bara med att jag skrivit mer än vad ni orkar läsa, och jag har berättat hela historien!

Sen gick jag och Tovvi (Tove-T) hem till henne och bakade peppar kakor, mmmm.. Så gott! =) Och fina blev dom oxå..not.. Asså, jag måste ju erkänna att jag inte är nån mästare i köket =)
Tex så gjorde jag en katt.. Som inte liknade en katt..  x)
Sen gick vi till hennes rum och flummade (always!) tittade på Idol finalen, hon hade spelat in, men vi ville bara se slutet för att Eriks flickvän var helt galen, och sen tittade vi lite på MGP NORDIC jag har kommit fram till att Ulrik är väldigt snygg ;) Efter det orkade vi inte vara inne längre, så vi gick ut och lekte i snön, haha, det var så kul! Först bara lekte vi typ "kull" i snön, sen gick vi till skolan och där finns en liten "is backe" som jag "råkade" ramla ner för, då tvingade jag Tove att åka ner oxå, men hon ville det =) Så vi åkte i backen ett tag vilket var superkul, haha vi två och vår humor asså ;D Sen precis när vi skulle gå så sa jag åt Tove att göra en snöängel, och hon gjorde det, så då rullade jag ner för en backe =) Och vi hade bara vanliga jeans, ingenting över.. x)

När jag kom hem var jag skit röd om händerna, och det gjorde så ont! Hade inte vantar heller ;D Så mamma sa till mig att skölja händerna i varmt vatten en stund, det gjorde jag och nu gör det inte ont längre ! <3 Vi hade jätte Roligt iaf, Det kmr en video när jag och Tove "leker" i snön imorn när vi är tsm, har sånt problem att lägga upp på datorn, måste klippa den och grejsa, men sålänge blir det dom här bilderna ;
 
Utanför mitt hus, dålig kvalité men jag ville bara vise er all snö vi har!
Det var dubbelt så mycket på vår Skolgård! :D

Tovvi Älskling, i mörkret, men lika söt ändå! (A)


Har inte med mig och tove att göra då, men min söta lillesyrra i
Pippi kläder + peruk =)

aaw.. <3 Tove+Alicia alltså! <3

Jaow! Det var allt för mig!

kram / Alicia! <3

 


Me!

Namn: Alicia
Ålder: 10, 11 den 22/12!
Bor: Stockholm-Järfälla
Hårfärg: Bruntett så hett!
Ögonfärg: Blå-grå
Familj: Stor =)
Vänner: Många! <3

Vänner som...

Du tycker om mest: Jag tycker om alla mina vänner! <3
Skrattar mest med: Tovvi, tror jag =)
Känt längst: Ojojoj... Hmm.. Vet faktiskt inte! Natalie kanske?
Är snällast: Vilken fråga? ALLA såklart!
Jag känner bra: Alla kompisar!

Övrigt

Civilstånd: 100 % Singel!
Har du varit kär i nån som inte vart kär i dig? Jag vet inte, men har säkert hänt nångån!
När grät du senast? Kommer faktiskt inte ihåg!
Har du varit riktigt kär? Ja.. Tror det..
Är du ofta sårad och ledsen men vågar inte visa? Ibland, men då har jag vänner att berätta för! <3
Ljuger du ofta? Ofta? Nej! Men alla ljuger väl nångång!

Ditt eller datt:

Pengar eller kärlek? Kärlek
Singel eller förhållande? Vet inte
Sola eller bada? Bada!
Mobil eller data? OJ, kan inte klara mej utan nåt utav det!
Grönalund eller liseberg? Har aldrig varit i Liseberg..!<3
Donken eller burger king? Donken..Dudududu, im lovin it x)
Fotboll eller innebandy? Gillar inte nåt.. Men fotboll!
Flyga eller åka båt? Vet inte..

Ärlighet:

Lovar du att vara ärlig? Kanske..Kanske inte ;D
Har du varit kär i din bästa kompis? Nej..?
Har du ljugit? Ja, Det har väl alla?
Har du fuskat på ett prov ? Inte prov, men i matte boken (miniräknare!^^)
Har du berättat vidare en hemlighet? Ja.. *skämms*
Ångrar du att du gjorde de? Ja..

Resor:

Har du varit utomlands? Nej :'(
I vilka länder har du varit i? Sverige? :D
Har du åkt flygplan? Nej -.-
Tåg? Ja
Buss? Ja
Båt? Ja
Har du bott utomlands? Nepp!
Kan du något annat språk? Engelska, och några ord på spanska!
Vart vill du åka? Vart som helst, bara det är varma ställen =)

Har du:

Eget rum? Ja
Egen TV? Nej (har haft!)
DVD? Nej (har haft)
Egen data? Nej -.-
Mobil? Ja?
Över 2000? Inte i plånboken!
Pool? nej
Studsmatta? Ja, hos pappa!
Pingis/Biljardbord? Nej
Jacuzzi? Nepp
Märkskläder? Japp
Smin/Smycken över 5000 kr? Neej!

Dagens:

Kläder: Jeans & Brun långärmad tröja!
Smink: Inget idag...
Smycken: Halsband och örhängen <3
Humör? Sådär!
Gjort idag? Lucia Firande!
Sötnos för tillfället? Ni som läser ^^

Kram!

Hemma från Lucia!

Hej sötnosar!

Kom precis hem från skolan, vi har haft Lucia-Firande! <3 Det gick jätte bra, speciellt med min och Palomas vers! Jag har verkligen inte blogg lust, så det får bli väldigt kort inlägg.. tyvär! <3

Puss!


Lucia today!

Hej sötnosar! <3

Idag är det Lucia! 13.40 ska jag dra till skolan med en kompis för genrep, för 15.00 börjar Lucia firandet på skolan, och självklart är jag och min kompis med =) Vi ska faktiskt sjunga en vers själva oxå, lite kul, här är versen vi ska sjunga ;

Vem har tänt den stjärnan som speglas i ditt öga

Vem tog mörkret bort i hedars blick din första natt.

Vem har flätat kronan av strå omkring din panna

Vem har fört tre vise till vårt stall min kära skatt!

Puh, jag kom ihåg *stolt* :) Får hoppas att jag kommer ihåg den när det är vår tur.. Annars blir det lite pinsamt!

Håll tummarna för mej! :D

Just nu kollar jag lite halvt på High School Musical (1) den visas på Disney Channel nu så ;D

Men pussochkram / Alicia

 

 


INGEN slår våran humor tovvi :D

Mohawhaa ;D

Jag och Tovvi (tove) chattar på msn, så kul ;D

Look :

Alicia <3 // Erik Grönwall! säger:

jag raka mitt rugg klart sida vänster

T <33 (har gäster, svarar segt) säger: T <33 (har gäster, svarar segt) säger :

*skickar virus*

Alicia <3 // Erik Grönwall! säger:

aboo, skicka virus inte mej?

T <33 (har gäster, svarar segt) säger:jaaow, jag virus skicka hur dig mke vill jag!

Alicia <3 // Erik Grönwall! säger:

mohawha, om du göra den jag döda dig kommer!

T <33 (har gäster, svarar segt) säger:du inte mig DÖDA kommer, springa jag ska ifrån

Alicia <3 // Erik Grönwall! säger:

springa jag ska dig efter och döda dig jag

T <33 (har gäster, svarar segt) säger:inet mig DÖDA! Jag skyta rugg dig

Alicia <3 // Erik Grönwall! säger:

jag döda inte dig du om inte skuta rugg mig?

T <33 (har gäster, svarar segt) säger:du vad än säger skyta jag dig rugg!

Alicia <3 // Erik Grönwall! säger:

om di skuta mitt rugg, bara skuta höger rugg sida, gör har jag nyss klart rakat sida vänster rugg den är blank och len, jag har hud som en bäbis sida vänster rugg jag rädd om min vänster rugg sida!

T <33 (har gäster, svarar segt) säger:jag lovar okej, jag höger skyta rugg, vänster inte

Alicia <3 // Erik Grönwall! säger:

bra, men jag döda dig kommer inte för även du skyta vänster rugg sida jag alltid älska dig!

T <33 (har gäster, svarar segt) säger:ökej, nu jag koma skyta rugg höger hårig?

Alicia <3 // Erik Grönwall! säger:

min höger rugg sida har hårig blivit, men jag raka imorgon den

inte skyta ber jag snälla

T <33 (har gäster, svarar segt) säger:omjag raka får rugg höger imorgon?

 

Alicia <3 // Erik Grönwall! säger:

du raka höger sida rugg morgon'

men morgon jag vara tärna lucia på

då jag kommer ha rugg hårig sida höger

T <33 (har gäster, svarar segt) säger:jag koma på upp scen raka och klart

mohahaha, ingen slår våran humor =) Thihi! <3


Erik Grönwall-Higher <3

Erik Grönwall, just perfect! Helt grym asså!
Im inlove! <33

/ Alicia! <3


Im back!

Hej sötnosar!

Nu är jag tillbaka! Har ju inte bloggat på typ två dar! Men det är för att igår, så gick jag hem med Malin (hem till mig!) och så dushade jag och packade mina saker, eftersom vi skulle hem till Malin sen och ha våran Födelsedags fest, 'äntligen! Och så skulle jag sova där när festen slutade, halv 10! Vi hade så kul! Vi dansade, snackade, åt massvis av gott och kollade på idol (ofc?) och som jag visste, så vann ERIK! Han är helt grym! Tycker jag iaf! Någon som håller med mig? <3 Helt klart rätt kille som vann! IM INLOVE (L)
Dom som kom på "festen" var iaf  ;
Matilda

Cajsa

Paloma

Mihri (Mihriban)

Sara

Linda

Rorro (Rochine)

Och så Malin och jag då!

Det blev en mycket lyckad tjej-kväll, och alla hade kul! Och så det bästa! PRESENTER :D wii! Både jag och Malin fick jätte fina saker, bilder där nere, på både presenter och mig och Malin!


 Mina presenter, man ser ju inte smyckena som hänger på den röda "kassen/påsen" så bra, men men! Jag blev såå glad när jag fick Twilight boken "Om jag kunde drömma" den har jag önskat mig! Hehe, den där "Mandalas" grejen, det är alltså en kalender med "mandalas" (bilder, mönster) som man kan färglägga själv!

Haha, Jag och Malin idag!

 Dålig kvalité, men fest-outfit! <3

 Me, förra veckan typ! <3

Nu får det räcka med bilder, måste ju ha nån till nästa inlägg!

 mmh....<3

 

Pussochkram Varm choklad! / Alicia! <3


En underbar dag med Tovvi <'3

Aloha!

Min dag har varit helt underbar! Dock Vi hade gaaanska tråkiga lektioner, och tiden gick såå långsamt, men jag blev iallafall klar med min kudde i slöjden, eller våran lärare ska bara sy ihop nån grej :S
Thaha, jag frågade henne om jag kunde få stanna kvar lite, eftersom vi slutade 13.55 och Tove slutade 14.10, och det var då jag skulle möta henne, men då säger hon "Nej, orkar inte jobba kvar" eller ngt i den stilen, sen när jag och Tove går förbi skolan så ser vi henne i fönstret i syslöjds-salen och jobbar =)

Efter skolan gick jag och Tove iallafall hem till henne, det var superkul! Vi skrattade som jag inte har gjort på länge med kompisar! Det mesta vi gjorde var att flumma, hehe! Vi "drev" lite med en tjej på msn oxå, vi snackade "kurdunge språk, enligt mej och tove dåe!" och det var superkul! <3 
Vi tog tyvär inga bilder, vi hade fullt upp med att försöka att inte ramla av sängen som vi skrattade ;D

Ni som är mina kompisar, som läser det här får inte missuppfatta som vissa har gjort, och tro att jag "bara umgås med Tove, och skiter i alla andra" För så är det  absolut inte , man måste ju kunna ha flera kompisar, inte bara hålla sig till typ två eller tre? <3

Jag sa ju att jag och Tove skulle fixa blogg tsm, hade ju gjort header och allt! Men tyvär blev det inte så, för sedan var den en tjej som kommenterade och skrev att det ju inte går med bääbiisar som vi hade tänkt, eftersom att det inte går med Ä!  Men vi ska nog göra en som inte innehåller "dem bokstäverna".. Thihi, den kommer ha ett namn som passar in på oss väldigt bra, mer än så säger jag inte ;D

Nu tror jag att jag ska börja med en ny header till min och Toves blogg iaf, och fortsätta chatta!

Haha, här är en liten del av när jag och tove chattar med en tjej på vårat lilla kurdsätt ;D
kurdunge måste raka klart vänster sida rugg

kömmer snart

en fjördedöl lklart i vänster sida rugg

du vill raka resten mitt rugg och håret lägga i ett liten ask eller locka det och göra en halsband till kille din? Hälsa från din kurdis som har bara rakat en fjördedöl sitt rugg klart!

Tjejen vi chattar med säger :

nej?

jag föredrar svensska hår

Vi säger:

det e ett härligt!

Thihi, min och toves humor asså ;D

Bye bye!

Ps ; Menar inget illa om "kurdar" utan vi bara skojade!!

 Sötnosen-Tove! <3


Bääbiisar-Rosetter-Knarkar Oboy-Headers-Tove <3... Mycket!

Alohaa sötnosar!

Har verkligen ingen blogg lust just nu egentligen! Men allt för mina läsare (A)

Ja, rubriken blev lite rörig, som ni ser ;D Men vi börjar med Bääbiisar , jag har träffat en ny kompis, supergulliga Tovvi (tove) och vi har blivit jätte bra kompisar nu! Riktigt roligt! Och vi är "bääbiisar" haha, näj, men vi ska göra en blogg tsm imorn, och den ska heta bääbiisar, eller nåt liknande! Btw, gjorde nyss header åt vår blivande blogg, finns där nere på bild!

Rosetter : Ja, besatt! Hehe, Jag verkligen äälskar rosetter! Tex, finns det ju supergulliga deadem, örhängen, halsband m.m med rosetter, IM INLOVE! Thhih! <3

Knarkar Oboy : Ojojoj, jag skulle inte kunna leva utan Oboy, det är nåt jag knarkar idag!

Headers : Jag har faktiskt gjort några headers under veckan!! <3 Bild finns där nere på alla!

Tove <3 : Ja, nu vet ni nog vem det är! <3 Jag äälskar henne! <'3 Vi har superkul tsm, och skrattar hela tiden! Vi båda har ju bäästa humorn (enligt mig!) <'3 Ser fram imot att få träffa henne i morgon!

 Mihris header, Hon ville ha den så, och hon blev nöjd! www.mihrisweet.blogg.se - är hennes blogg, men nåt strulade, så headern är inte där! :/


www.nattatovviangie.blogg.se <3

 Min och toves då!

 Bellas header! Hon ville ha den rosa, fast ändå julig, det var svårt, men såhär blev den, Bella sa nämligen inte hur hon ville ha den, utan jag fick komma på själv, då blir det ju mycket svårare oxå!
www.adelid.blogg.se!

Om du vill ha en header- mejla till : [email protected] : <3

Allt för mej!

Kram / Alicia!

Ps : Håll utkik på min blogg, och www.tovvi.webblogg.se imorn för att få reda på vad vår nya blogg heter! Kram!





Med i tävling hos Emelie!

Hejsan! Jag är med i en tävling hos Emeliezz där man kan vinna att bli bästa bloggaren :D Mysigt! Självklart ska jag vara med! Så kika in på hennes underbara blogg och var med i tävlingen du med!, bara klicka på namnet EMELIEZZ där uppe! :D Kram!

Love!

Svar till love som ville att ja skulle visa hur man gör header i gimp : Hej, jag skulle vilja, men jag kan inte lägga in bilder på datorn, men när det är fixat ska jag göra det! Men om du addar mej på msn ([email protected]) så kan jag visa på ett annat sätt! kram!

wi!

Vet hur man klipper ut bilder nu, thihi, i gimp =) Lite efter kanske? <3 ;D

Tjolahoppsan hej! :D

Thih, Hej alla sötisar!

Är på ganska bra humör idag, som ni kanske märker med rubriken? Har faktiskt ingen aning om vrf jag är så glad, är bara det!

Idag har vi inte gjort nåt speciellt, men vi hade UTMANINGEN, hehe, det är när vi tar typ nå Geni kort, och så får en i klassen utmana en kompis, och den som skriker svaret först vinner! Jag vann två ggr, ja asså, den som vinner då får utmana en ny kompis! Men mina frågor var väldigt enkla, en var lixom : Hur kan Dumbo flyga fast han är en elefant : Haha, då skrek jag : FÖR HAN HAR STORA ÖRON! : Och gjorde nåt med armarna vid mina öron, då skrattade alla i klassen, men jag var stolt för jag kunde svaret ;)

Sen har vi haft Kör och Musik, vilket jag älskar! Så har vi fått välja elevensval oxå, jag valde Svenska, tsm med alla andra tjejer förutom Malin och Cajsa! Jag tror vi ska skriva en spökhistoria bland annat, stod det iaf!

Right now : Jag chattar med Max, en kille i min klass, Bella (inte ådelid, utan Wolf..?) och med Amanda! <'3

Blir tyvär ingen bild nu! För det har hänt något konstigt, det går inte att föra över bilder från mobilen till datorn längre!

Ajah!

Pussochkram! / Alicia! <3


Ny designat-Mihri! <3

 
(klicka på bilden för att komma till mihris blogg)

Hon ville ha den så så ja hoppas hon blev nöjd! Det gick att klippa ut hennes bild av nån konstig andledning för hon hade redigerat bilden! Det var väl bra!

puss! / Alicia


Nu ska jag göra Mihris design! <3

Ja, rubriken talar! Självklart lägger jag upp resultatet och länkar tjejen när det är klart! Kram!

Favorit-bloggarna- Blondie & Barbie!

Jag har två favoriter! Bloggarna är såå roliga att läsa, man vill inte sluta läsa, så bra är dom!

Den första är supersöta Blondie! 
                                                   (klicka på bilden)

Och den andra favorit-bloggen är Barbie! 
                                                               (klicka på bilden)
pussochkram! / Alicia!


Hej!

Hej alla sötnosar! Vaknade för typ en halvtimma sen! <3

Just nu gör jag ingenting speciellt.. Äter grönt äpple, mmmmm, såå gott! :) Hah, en till lite rolig grej, eller det var formodligen inte så kul bara det att jag typ är lite efterbeliven, men iaf, när jag satt på TV så var det på svtB , och där visades SNOBBEN aaw, han är verkligen sööt! Men jag trodde det hade slutat visas... x)

I taket lyser stjärnorna är så sorglig, hade sett den förr, men hade glömt hur sorglig den var.. Uhm, har nog aldrig gråtit så mycket i en film.. Kanske 1 gång när jag var yngre bara! </3 J*VLA CANSER!

Men iaf! Bara så ni vet så gör jag helt gratis headers! Här är tre utav dom jag har gjort!

 www.sssummer.blogg.se <'3

 www.adelid.blogg.se - gjorde den igår faktiskt! =)

 Hehe, den blev kanske inte så fin, men den blev inte riktigt klar, men jag orkar inte fortsätta, och dessutom gjorde jag ju Bellas header! <3

Som sagt har jag gjort fler! =) Mejla : [email protected] om du vill ha en! <3 :D Kram! 

Pussochkram / Alicia! <3




Bilder!

Hej, tänkte bjuda på några bilder på mej som togs för ett halv år  sen kanske? :)



 



Så! Kram, nu blir det i taket lyser stjärnorna med mamma!


Ny designat-Bella!

 Fin? =)

(klicka på bilden för att komma till Bella Ådelids gulliga blogg! <3)


Ojojoj, mycket inlägg:)

Ja, det blir mycket inlägg på bara några minuter! =)

Men det blir nog ingen mer uppdatering ikväll, för nu kollar jag på "guds tre flickor" och senare blir det "i taket lyser stjärnorna" med mamma <3 myspys!

Svar på frågestunden!

SJa, nu ska jag svara på dom frågorna jag har fått in, för jag har så enormt tråkigt! Men ni kan fortfarande fråga tills på torsdag nästa vecka!

Svar+frågor

Amanda : Varför bytte du blogg din andra va ju så sjukt bra menar inte att denna är dålig :)
Svar : Hej Amanda! Jo, för att jag tyckte att min andra blogg började bli långtråkig! Ha det bra!

Isabelle Ådelid : 1. Varför byter du blogg din princessalliie var bra. 2. Hur länge ska du blogga
Svar : Hejsan!
           1. Svar finns däruppe!
           2. Länge.. Hoppas jag :D

Anoym : Varför bytte du blogg?

Svar : Hah, svar där uppe!

Yums : 1. Är du kär i någon? 2. Hur kom du på ditt bloggnamn? 3. Vem är din idol ^^

Svar : Hej Yums!

          1. Nej, faktiskt inte!

          2. Det var faktiskt en kompis till mig som kom på!

          3. Jag vet inte, har väldigt många, men gillar gruppen E.M.D :D

Anoym : Menade du att du var fjortis när du och Matilda hade en blogg som hette typ stoltafjortiizar.blogg.se? Jag läste den hela tiden.. Men var lugn jag känner matilda och jag kommer inte låta någon ens ta på henne (:

Svar : Nej det gjorde inte jag! Inte matilda heller! Vi drev bara, men folk förstod inte!

Matilda :) : Om du var kille för 1 dag... skulle du då:
1. Vara ihop med en tjej när DU visste att det här bara var för 1 dag?
2. Skulle du gå in i killarnas umklädningsrum eller tjejernas
3. Vad skulle du hetta?
4. Skulle du vara ihop med mig?(:
5. Om du gifte dig med någon skulle det vara mig?<33

svar : 1. Nej?

          2. Killarnas, hade ju vart sjukt om jag som kille var hos tjejerna!

          3. Hmm.. Jag vet inte.. William tror jag!

          4. Nej, för du är ihop med Olle :D

          5. Om du var singel, JA :D Men skulle nog inte gifta mej alls!

Saga sötnows! : Ville du träffa mig från början eller var det bara för att du inte ville säga nej när jag frågade?:D<333
Svar : Ja, klart jag ville träffa dej! :D Har velat bli din kompis jätte länge, så när du frågade blev jag lyckligast i världen =)

Anoym : när ska du sluta blogga? hatar din blogg!!!
Svar : När jag vill! Om du hatar den, sluta kommentera och läs den!? Alla elaka kommentarer jag har är från dig! Vad har du emot mig?


Så, hoppas ni alla fick bra svar! :D Kram kram!


Till Matilda Israelsson.. <'3



Till dej älskling! Det här är ingenting som jag suttit och gjort på 5 minuter, nej, jag har jobbat med den länge, försökt att få den så bra som möjligt, det blev samma bilder flera gånger.. Men vad spelar det för roll? Jag vill bara bevisa för dig hur mycket du betyder! <3 Du är min! ALLTID!

lost of love / Alicia! <3
Original Video - More videos at TinyPic

Idol 2009!

?

Hej sötnosar!

Åh, vrf gick Calle vidare? Det var ju Tove och Erik det skulle bli, inte Erik och Calle! Det tyckte både jag och min familj från hela början! Det suger, någon som håller med mig? Jag tycker så synd om Tove, hon hade kämpat så mycket, och hon är så grym, fast hon "bara" är 16 år! Men det var helt sjukt att Erik fick sjunga om oxå? Han som var bäst igår kväll!? Han gjorde Run to the Hills så bra!

 

 Åh.. Så snygg och så j*kla grym! <'3 LOVE U ERIK!


Idag kommer det gäster hit, min moster och min mormor tror jag det blir! Vi ska fira mammas födelsedag!


En stor gurk-kram / Alicia! <3

Ny favorit låt! <3



Nya favvo-låten <'3

Hemma igen!

Hej!

Kom precis hem från Jakobsberg, ja, jag har varit där, anledingen till dålig uppdatering! Jag var där med Saga och Matilda <3

Jag köpte mest julklappar, det blev :

Lillebror : Bil, asså en leksak- BR! <3 ;)

Lillasyster : Halsband-Lindex

Mamma : Hårklämma (hon fick den i för sen födelsefagspresent, hon fyllde igår!) - Glitter

Bästis : Hello-Kitty läppglans- H&M... tror jag? <3

Till mig själv : Örhängen-Gina Tricot

Ja, det var det jag köpte, och haha! Det till mig själv, var ingen julklapp dåe! Men fick vara med på listan ändå såklart! <3

Det var jätte mysigt idag! Superkul! :D

Det blir tyvär inga bilder idag, för min dator är helt konstig idag, så det går inte att föra över bilder till datorn?!

Men men!

En stor gurk-puss / Alicia!


Misslyckat video inlägg...


Original Video - More videos at TinyPic

Ah.. Haha, så irriterande att jag håller på med mitt hår hela tiden, men jag gör det automatiskt! Ville göra ett längre, men mobilen jag har nu suger, går bara att filma i några sekunder!

Men önskar mig en Camera i julklapp/födelsedagspresent, och om jag får en, då blir det bra video-inlägg! <3

ps : sry för att den inte är rak, ska tänka på det nästa gång!

glöm inte att ställa en eller flera frågor i min frågestund här <'3

Frågestund! - Avslutas om 2 veckor!

RUBRIKEN TALAR! FRÅGA VAD DU VILL!






Tack yuma!

Nu har jag fått min nya design! Såå fin, perfekt! Tack så mycket igen yuma (www.yuma.blogg.se)
Jag tycker det var bra att hon tog med lite rosa oxå, thhihi!

Som ni ser skriver jag ju med en annan text + färg oxå, fint va? <'3 En kompis till mig sa att det var svårt att se texten med sån ljusgrön, så det fick bli såhär! Jag är hel nöjd! Nu känns min blogg mycket roligare att blogga i när man vet att den är fin! <3

Kram kram!

En till gurk-kram / Alicia <3

Yuma Gästbloggar

Hejsan! ^^
Har precis gjort klart din design, den kanske blev lite lik den gamla. Hoppas du blev nöjd, om du inte kan se den, tryck på f5. gjorde en header och fixade lite på detaljerna, men detaljerna kan du ändra sen om du inte blev nöjd med de, det vill säga rubrikern m.m.


Men som sagt, hoppas du blev nöjd.

Glöm inte att besöka min blogg, yuma.blogg.se


Tillbaka!

Nu har jag dushat och luktar jätte gott, hehe :D

Andvända någon supergullig tvål, som antagligen var min lille syrras eftersom det stod såhär på den :

SHOW FAIRY

Duschgelé för kropp och hår

Glittrigt sockervaddsrosa och sockersött duschgelé för busiga, fruktiga, fluffiga små feer.

Haha, men den var super söt :D

Här kommer en "me right now" bild :  Hahah.. Bjuder på den! <3

Kram! NY HEADER PÅ G!

En stor gurk-kram / Alicia


DUSHA!

nu ska jag dusha! :D Men vi hörs senare!

Ikväll äre Mammas pojkar som gäller! Kram kram!


inte godkänd :D

Anonym om 3 dec.- pictures:
jävla bitch kan du sluta blogga!!!fjortis,diva!!

Denna kommentar är inte godkänd. IP: 193.150.208.79

sv ; Hej Anoym! Varför lägga ner tid på att skriva elaka saker? Haha, jag är verkligen INTE fjortis, och inte diva heller för den delen, om jag var det, tror du jag skulle lägga upp bilder på snö, att min blogg skulle heta : pussgurkiis : och att jag typ aldrig lägger in bilder på mig själv? Nej? Men så att du vet är din lilla kommentar inte godkänd, men jag vill bara visa att kommentaren inte blir godkäns i det här inlägget, kmr inte skriva om flera kommentarer! Men fortsätt ni, jag bara skrattar åt er! :D PUSS KÄRA BLOGG LÄSARE / ALICIA!


3 dec.- pictures

Hej sötnosar!

Kom precis hem från skolan ^^ Vi hade slöjd som sista lektion, thhi pingis för min del då, eftersom att killarna i min klass skulle "lära mig hur man håller i ett pingisrack" som om ja inte visste det?!... OK då, jag gjorde inte det ;)

Mamma fyller år idag! Men ja ska till Jakobsberg imorn med Saga och Matilda <'3 Så ja köper nåt åt henne då <3

Tråååkigt, ingen är inne på msn! Elr jo, 4, men dom är "inte vid datorn" och så känner jag knappt dem?! :S

Men iaf, här kommer dagens bilder :

 Thihi, ääälskar när det är såpass mycket "snö/frost" att man kan skriva ;D

 Thehe, inget mästerverk kanske, men ändå en bild som har med vintern att göra!

Tråkiga bilder kanske! Men har inga roliga ;D Kram kram <3 Väntar på min nya design, nu ska ja leka lite i olika design program, får se om det blir något litet fint! PUSS!

En gurk-puss på kinden / Alicia!

Älskar dej mest älsklingh <3

Åh Natalie gmn <3

Jag älskar dig verkligen, på riktigt, jag vet att jag säger så till många, och jag menar det till många oxå, men du och jag, vi har något speciellt, du är helt enkelt bäst! Och du är bara miin, kan det bli bättre? Det går inte att beskriva med ord hur mycket du betyder för mig! Våra pappor var kompisar, det var så vi träffades, vi var kanske 2 år? Sen glömde vi bort varandra när jag flyttadet till sthlm.. Men en dag.. Då träffades vi, i en park i Bollnäs.. Jag kände inte igen dej.. Men sen för ca 1 år sedan, fick jag veta att jag och du varit kompisar när vi va så små! Det känns helt sjukt.. Du är en underbar människa älsklingh! Om du bara visste vad jag saknar dig nu! Men till jul, då ses vi igen! Jag lovar att aldrig glömma dig! Jag lovar mycket.. Men det här lovar jag verkligen, om vi skulle tappa kontakten, då skulle ja f*n ta och ringa upp dej, och inte vara feg och låta det vara, för aldrig att jag förlorar dej! Du vet allt om mig, Det är ett tecken på att vi föralltid är bästisar!

Du är det finaste jag vet! Älskar dej alltid <'3 Puss!

 Haha, 7 år var vi där<3 Jag är hon med rosa linne, hehe, Natalie gjorde en väldigt fin grimas :D

 Haha, you rock sweetie :D

 Nawh <3

 söt?! JA!


/ Alicia!

 

 


suck.. fortfarande 2 dec!!

Haha , vi skiter i det där datum grejsimojset, ni får stå ut med dåliga rubriker ist! :D

Ny design på G! Av supergulliga www.yuma.blogg.se <'3

Ville bara skriva så att ni vet att jag lever ;D

Just nu chattar jag med Saga & Natalie! <'3

Förutom det har jag väldigt tråkigt! Vill hitta på nånting! Min lillebror kmr 24/7 och säger : Isaaa! : och bara skrattar, hah, han är för sööt! Så kan han inte säga Alicia, eftersom att han bara är 2 år (den 30/12!) så det blir  : Isaaa : Thihih! <'3

Btw, gjorde header åt en supergullig tjej, Jossan (www.sssummer.blogg.se) vet inte om hon ska ha den, men vi får se!

Här är den iaf ;  

Ännu en till gurk-puss av lilla mig / Alicia (A) <'3

fortfarande 2 dec- Winter Picture!

Hej mina små pussgurkor! Hade tänkt att börja med Winter Pictures! Varje dag! Ska iaf försöka, här kommer dagens/kvällens första! :

 Bild tagen med mobilen så inte så bra! Men men, WINTER! :D

Två stora gurk-pussar på kinden! / Alicia <3


2 dec. (ska börja skriva datum!)

Hej underbaraste bloggen! Vill ha fler läsare!

Vill bara förvarna er om att denna blogg är liite (okej, ganska mke!) sjuk! Haha, pussgurkiis lixom? Hahaha, Och headern? Blev inte så nöjd med den! Antingen ber jag någon annan, eller så gör jag själv, vet inte riktigt!

På fredag ska jag, saga och matilda till Jakan (jakobsberg) , så vill ni träffa tre supergulliga tjejer på fredag vid 3-4 tiden, åk dit =) Hah, näe! Nu har jag bestämt mej, ska fråga en supergullig tjej (yuma.blogg.se) om hon kan göra header/design!

Just nu chattar jag med mina underbara tjejer Linda & Cajsa, sen chattar jag lite med Bella Ådelid oxå <'3

Btw, fyller år 22/12, thih, lääängtar! Ska bli så härligt, med julen oxå såklart!

En stor gurkpuss på kinden / Alicia! <3


JAG SKA BLI EN STJÄRNA!

Hahha inte jag, men jag ska kolla på det programmet nu, kanal 4 om ni undrar =) Nu är min nya design uppe, hah vad tycks? Men pusspuss!

xoxo / alicia <3

pussgurkan! <3

Hej alla sötnosar! Nu har jag ny blogg! Som ni märker =)

Ska försöka med uppdatering varje dag, men inget jag kan lova!


Jag och Malin ska ha "födelsedags-mys-kväll-med-tjejerna" den 11/12, alltså snart! För hon fyller år 18/12, och jag 22/12! <'3 Längtar som in i h*lvete! Så imorn ska iaf jag vara med Malin, vi ska göra inbjudningar! <3

Ang mitt bloggnamn så var det sötaste Saga (www.forliife.blogg.se) som kom på det =) Thihi!

Jag ska göra en bättre design, JAG LOVAR! So wait and see <'3

 Love me <'3
 xoxo / pussgurkis <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0